آی تی کلوپ | ITCLOOP

روی نبض فناوری زندگی کنید

قابلیت «یک‌ بار مشاهده» در نسخه اندروید بتای واتساپ آزمایش می‌شود

قابلیت «یک‌ بار مشاهده» در نسخه اندروید بتای واتساپ آزمایش می‌شود

فیسبوک در نسخه‌ اندروید بتای واتساپ، قابلیت «یک‌ بار مشاهده» را از طریق کاربران آزمایش می‌کند.

فیسبوک در حال اضافه کردن پیام‌های حذف‌شونده به پلتفرم‌های مختلف خود است. پس از معرفی قابلیت «پیام‌های خودحذف‌شونده» در مسنجر و اینستاگرام، اکنون نوبت به واتساپ رسیده است. این پیام‌رسان با جدیدترین نسخه بتای اپلیکیشن اندروید خود، ویژگی مفیدی به نام «یک‌ بار مشاهده/ View Once» را به کاربران ارائه می‌دهد. این ویژگی اوایل ماه جاری برای اولین بار توسط مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار فیسبوک، در چت گروهی با WABetaInfo معرفی شد.

به گزارش Androidcentral، قابلیت «یک‌ بار مشاهده» واتساپ مانند اسنپ‌چت، یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های فضای مجازی، کار می‌کند. اگر با استفاده از این ویژگی عکس یا فیلم ارسال کنید، پس از اینکه گیرنده یک‌ بار آن‌ را مشاهده کرد، به‌طور خودکار حذف می‌شود. در ضمن به محض باز شدن فایل توسط گیرنده، به شما اطلاع داده می‌شود. البته همچنان می‌توان عکس یا فیلم ارسال‌شده با قابلیت جدید واتساپ را با گرفتن اسکرین‌شات یا ضبط آن توسط دستگاهی دیگر ذخیره کرد.

این ویژگی اکنون برای همه آزمایش‌کنندگان نسخه‌ اندروید بتای واتساپ در دسترس است. انتظار می‌رود در هفته‌های آینده این ویژگی به کانال بتای iOS نیز راه پیدا کند. اگر پیش‌تر به برنامه بتای واتساپ پیوسته‌اید، هنگام اشتراک رسانه با مخاطب، باید دکمه View Once را مشاهده کنید. درحالی‌که ‌اکنون توانایی اشتراک‌گذاری عکس‌ها و فیلم‌ها با استفاده از قابلیت مذکور تنها به آزمایش‌کنندگان نسخه بتا محدود شده است، برای مشاهده این نوع پیام‌ نیازی نیست گیرنده نیز در کانال بتا قرار داشته باشد.

قابلیت «یک‌بار مشاهده» واتساپ

ویژگی «یک‌ بار مشاهده» نسخه گسترش‌یافته قابلیت «پیام‌های ناپدیدشونده/ disappearing messages» است که واتساپ سال گذشته منتشر کرد. در حال حاضر این ویژگی را می‌توان فقط برای چت‌های فردی فعال کرد. در آینده‌ای نزدیک، واتساپ به شما امکان می‌دهد که پیام‌های ناپدیدشونده را در هر بخشی که دوست داشتید ارسال کنید.

همچنین انتظار می‌رود پیام‌رسان مذکور سرانجام پشتیبانی چنددستگاهی مورد انتظار خود را در اواخر امسال ارائه دبهد. این ویژگی قرار است طی ماه آینده در نسخه بتای عمومی ارائه شود. با استفاده از این ویژگی، می‌توانید حداکثر چهار دستگاه را به حساب واتساپ خود پیوند بدهید.

نظرات: (۰) اولین کسی باش که برای این مطلب نظر می‌ده!
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی